Arr-behandling med MSTR

MCLOUGHLIN arrvev frigjøring
Holder arrvev deg tilbake?
HVA arr kan være årsak til for oss …

Arr kan ha stor innflytelse på våre plager. De kan forårsake:
• begrensninger i fascia (bindevev)  
• reduksjon i blod- og lymfesirkulasjonen
• svekket muskelstyrke
• redusert energiflyt i kroppen
• hemmer leddbevegelse. 
Arrene kan føles og se ubehagelige ut og kan til og med plage oss følelsesmessig på grunn av de traumatiske hendelsene som skapte dem .
Heldigvis er det hjelp å få..

M CLOUGHLIN arrvev RELEASE® MSTR® er en innovativ, smertefri, naturlig behandling som kan hjelpe deg med restriksjoner i arrene dine.
Med fingertuppene frigjør jeg forsiktig spenninger og restriksjoner i området i og rundt arret. Intet press blir benyttet under den skånsomme og smertefrie behandling. Dette stimulerer blodomløp og sirkulasjon til området, slik at reparasjonsforløpet kan begynne.

VIRKELIGE LIVSHISTORIER:
Kvinne i alderen 50 år hadde flere arr fra spinal cervikal fusjon, thorax- og lumbale ryggvirvlekirurgi, lungekirurgi og keisersnitt: “Jeg hadde forferdelig smerte. I dag gjør ingen av arrene mine vondt. Det er 1000 prosent bedre enn for et år siden.

» Kvinne i alderen 19 år. Bilulykke 2017 – 80 mil i timen sidekollisjon. Sikkerhetsbelte skar ned i venstre underliv, men uten synlig arr! Hun føler det når hun strekker seg, løper, går lange avstander og noen ganger på treningsstudioet.
Klienten følte at det kriblet på det tøffe fibervevet under behandlingen. En uke senere, etter bare en behandling, er arret mykt og strammer ikke lenger når hun utfører aktiviteter.

Mann i alderen 67 år. Etter en trippel bypass for 3 år siden har han et arr fra halsen til bunnen av brystbenet, samt arr på beina der venene ble fjernet. Etter en behandling med MSTR arr-frigjøring kunne han strekke armene bakover og også løfte vekter. Arret har nesten forsvunnet. Etter å ha jobbet med arrene på beina, er han i stand til å løpe lengre på maskinene på treningsstudioet.

McLoughlin Scar Tissue Release®-behandling kan også hjelpe for plantar fascitis, og er egnet for arr etter kirurgi som:
• mastektomi, lumpektomi osv.
• blindtarm, galleblære osv.
• hysterektomi, keisersnitt
• leddutskiftnings arr – kne, hofte osv.
traumasår, ansikts arr, muskel over-rivelser etc.

Behandling av arr er viktig! Ifølge forskning, kan et ubehandlet arr, gjøre andre terapeutiske inngrep mindre effektive eller ikke vare så lenge. Selv om arret ditt kan være mange år gammelt kan det fremdeles være frigjøringen som kroppen din har ventet på. Ofte kan bare en eller to behandlinger gi dramatiske endringer som du kan se og føle!

Siden jeg er veldig interessert i hva som kan ligge bak helseproblemene dine, har jeg tatt ytterligere opplæring i denne spesialiserte formen for arrvev. Kontakt meg nå for en konsultasjon. «Arrene dine er min bekymring.»

Holder arrvevet deg tilbake?

MCLOUGHLIN arrvev RELEASE® GODKJENT PRAKSIS R McLOUGHLIN arrvev RELEASE